Via een Nederlands bedrijf heeft SOLIS dit jaar twee Zeefbandpersen geleverd voor een papierfabriek in Indonesië. Vanwege de Covid beperkingen is de FAT ‘virtueel’ uitgevoerd met de moderne communicatie middelen. Ook de montage en opstart op locatie is door ons op afstand begeleid. Maar dit is succesvol uitgevoerd en de installatie is tot tevredenheid van de klant in gebruik genomen. Op de foto de indrukwekkende zeefbandpersen tijdens de FAT (factory acceptance test).

SOLIS had al eerder een bandindikker op Almelo Vissedijk geleverd voor Waterschap Velt en Vecht.

Lees meer…

De zeefbandpersen zijn al enkele weken in bedrijf. De MBR-installatie, ook ontworpen en geleverd door Solis, is nu in bedrijf.

Het duurt nog maat even en dan wordt er in de Greenferm-fabriek 350.000 ton mest verwerkt.

Solis heeft voor Lamb Weston Meijer een complete waswaterbehandeling voor de eerste wasbehandeling van de inkomende aardappels geleverd.

De hoofdcomponenten zijn een Bellmer bandindikker en Bellemer zeefbandpers.

Lees meer…

Solis heeft een groot aandeel in de nieuwe Mestverwerkingsinstallatie voor Greenferm – Apeldoorn.

Lees meer…

Afgelopen weken heeft SOLIS op rwzi Alkmaar voor Hollands Noorderkwartier een nieuwe bandindikker type Bellmer Turbodrain 08 in gebruik genomen.

Lees meer…

Samenwerking Evides Industriewater en SOLIS Projects

Na een voorbereidingsperiode, waarin ook pilot testen zijn doorlopen, heeft SOLIS via een aanbestedingsprocedure het project, Levering fijnzeefinstallatie voor de afvalwaterzuivering van Evides Industriewater op de luchthaven Schiphol, in opdracht gekregen. Het betreft een turn key project waarbij naast de complete mechanische installatie ook diverse civiele aanpassingen zijn uitgevoerd en de gehele elektrotechnische installatie voor de fijnzeefinstallatie inclusief proces automatisering is geïnstalleerd.

Lees meer…

SOLIS is gestart met de montage van een complete waswater behandelingsinstallatie voor kleiwater uit de aardappelverwerkende sector.
Lees meer…

Waswater behandelingsinstallatie