Kwaliteit

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Het bewaken, verbeteren en leveren van kwaliteit en veiligheid is een vanzelfsprekend onderdeel van ons dagelijks werk. Dit geldt voor onze producten, complete installaties en onze service.
Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan duurzaamheid.

Kwaliteit

SOLIS is ISO-9001 gecertificeerd. We gebruiken dit waarborgsysteem voor kwaliteit om te voldoen aan de eisen van onze klanten en onze organisatie te optimaliseren. Onze kwaliteitsafdeling heeft onafhankelijke bevoegdheid om problemen te identificeren, beheersmaatregelen aan te bevelen en deze na goedkeuring uit te laten voeren.

Veiligheid

Uiteraard zijn wij VCA** gecertificeerd. Dit betekent continue aandacht voor veiligheid:  veiligheidsopleidingen voor onze medewerkers en onderaannemers, betrouwbaar gereedschap en materieel en projectspecifieke VGM-plannen (veiligheid, gezondheid en milieu). We stellen deze plannen samen met uw organisatie op om integraliteit te borgen.

Veiligheid bij SOLIS
Safety First!

Duurzaamheid

Wij zijn ons ervan bewust dat het klimaat verandert door de manier van ons leven. Door verantwoordelijkheid te nemen voor mens en milieu en bijdragen te leveren aan de kwaliteit van het water voor nu en in de toekomst, neemt SOLIS stappen richting duurzaam ondernemen. Als partner van MVO Nederland kijken we verder dan alleen te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Klik op de links om informatie te downloaden:

 

Certificaat VCA** van SOLIS

♦ Certificaat ISO-9001 van SOLIS

Leaflet MVO verklaring van SOLIS