Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid

Het bewaken, verbeteren en leveren van kwaliteit en veiligheid is een vanzelfsprekend onderdeel van ons dagelijks werk. Dit geldt voor onze producten, complete installaties en onze service.

Kwaliteit

SOLIS is ISO-9001 gecertificeerd. We gebruiken dit waarborgsysteem voor kwaliteit om te voldoen aan de eisen van onze klanten en onze organisatie te optimaliseren. Onze kwaliteitsafdeling heeft onafhankelijke bevoegdheid om problemen te identificeren, beheersmaatregelen aan te bevelen en deze na goedkeuring uit te laten voeren.

Veiligheid

Uiteraard zijn wij VCA** gecertificeerd. Dit betekent continue aandacht voor veiligheid:  veiligheidsopleidingen voor onze medewerkers en onderaannemers, betrouwbaar gereedschap en materieel en project specifieke VGM-plannen (veiligheid, gezondheid en milieu). We stellen deze plannen samen met uw organisatie op om integraliteit te borgen.

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hechten steeds meer organisaties en overheden belang aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. SOLIS als aspirant PSO-organisatie doet dit door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren Tevens kiezen wij er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Zo groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Klik op de links om informatie te downloaden:

 

Certificaat VCA** van SOLIS

♦ Certificaat ISO-9001 van SOLIS

♦ Certificaat PSO Trede Aspirant van SOLIS