Check-up?

Bel of mail
service@solis.nl

Check-up en training

Wij voeren een check-up uit om een goed beeld te geven van de levensduur, de betrouwbaarheid en het benodigde budget voor het onderhoud aan uw machine, randapparatuur en/of installatie.
Wij verzorgen trainingen voor (bijvoorbeeld) operators, zodat zij machine(s) goed onderhouden en bedienen. Een machine gaat dan echt langer mee.

Uitvoering check-up

Een check-up is een technische audit waarbij we de huidige toestand van uw machine vaststellen. Na de controle maken we een uitgebreid rapport met daarin ook de kritische punten van proces en materiaal.

Rapportage

Onze serviceafdeling bekijkt en bespreekt de uitkomsten van de check-up. U ontvangt het rapport, een onderhoudsadvies en een aanbieding van de benodigde onderdelen om uw installatie weer in de juiste conditie te brengen.

Checklist rapport (voorbeeld)

Checklist rapport (voorbeeld)

Training voor klanten

Voor een zo hoog mogelijk rendement uit uw machine en/of installatie is het belangrijk dat uw operators en onderhoudsmedewerkers de juiste kennis hebben. Wij verzorgen presentaties en trainingen op maat, bij u op locatie of op ons kantoor.  Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer detail informatie

Klik dan op:

Leaflet SOLIS Service

Wilt u meer informatie of een offerte?

U kunt ons als volgt benaderen:

♦  Informatie aanvragen, wij nemen dan contact met u op

♦  Bestellen van onderdelen, ook voor Bellmer machines

♦  Afspraak maken voor onderhoud of reparatie

♦  Of bel ons op nummer 0320 – 29 20 20

 

Training - uitleg

Training – bij u op locatie of in ons kantoor

Wilt u graag meer weten over de service
die SOLIS biedt?

We staan u graag te woord.